ØENS Ejendomsadministration leverer totalløsninger indenfor administration af andels- og ejerforeninger, gårdlaug og grundejerforeninger samt bolig- og erhvervsudlejningsejendomme. 

Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at udføre personlig og nærværende betjening – hver dag. Hos ØENS Ejendomsadministration er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser nemlig en kerneværdi, og du kan trygt overlade ansvaret til os, når det gælder vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS Ejendomsadministration varetager i dag administrationen af mere end 200 boligforeninger, 90 udlejningsejendomme samt over 1100 haver- og parceller i en lang række have- og grundejerforeninger.

Via vores kontorfællesskab med ØENS Advokatfirma sikrer vi høj inhouse juridisk rådgivning i forbindelse med vores administrationsklienters behov i boligsager, byggesager, forsikringssager og meget mere. Vi stiller markedets bedste onlinesystem til kommunikation i ejendommen til rådighed for vores andelsboligforeninger og ejerforeninger. Systemet hedder ProBo og er udviklet specielt til at gøre bestyrelsens arbejde lettere. Med vores investering i de nyeste IT-systemer garanterer vi professionel styring af vores klienters- og foreningers ejendomme.

ØENS Ejendomsadministration er medlem af erhvervsorganisationen EjendomDanmark, hvilket betyder, at vi efterlever branchens etiske normer. Vi efterlever de etiske normer, fordi vi respekterer vores kunder, fordi vi ønsker at værne om ejendomsadministration som selvstændigt erhverv, og fordi vi ønsker at stille høje krav til vores ejendomsadministratorers professionelle standard og etik. ØENS Ejendomsadministration har tegnet en professionel ansvarsforsikring hos HDI Danmark.

Har du spørgsmål? Ring til os på 3246 4646.

Foreningens kontaktpersoner er:

Faraz Heidaripour

Ejendomsadministrator

Tlf: +4544451102

fhe@oadv.dk